Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/drikvinhoverde.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Quinta de Linhares - Colheita Seleccionada

Beskrivelse

Hvidvin med en meget dyb smag med masser af forskellige noter, når man først lige dykker ned i den. I næsen er den meget frugtet og sødmefyldt, der balanceres godt med en masse citrus. Der anes også forskellige blomsteragtige noter i aromaen, der virkelig giver en lyst til at smage vinen. Smagen følger aromaen godt, hvor den også her er meget frugtet, men også med lækre citrus-nuancer ind imellem. Den kombination giver en utrolig dejlig friskhed i vinen, uden at det går ud over kompleksiteten.

Rigtig elegant vin, der står sig godt sammen med forskellige forretter. Kan både gå til fed fisk, en let suppe, forskellig lys fisk, skalddyr og andet.

Vinen er en blanding af druerne Avesso, Loureiro og Trajadura, der hver især bidrager med hver sin egenskab til vinen. En blanding af druer fører ofte en ekstra kompleksitet og dybde til vinen, som man ikke kan opnå med en enkelt drue.

Deltajer om vinen:

  • Winemaker: António Sousa
  • Alkoholindhold: 12,00% Vol
  • Aciditet: 5,5 g/L
  • Sukkerindhold: 6,7 g/L